top of page
Portrattbild.jpeg

Porträttbild

Önskar du en porträttbild av dig själv eller någon du håller kär? Vill du hänga den inramad på väggen eller behöver du den i digitalt format? Vilket som, så ordnar vi det gladeligen åt dig. Vy Designs fotograf har intentionen att fånga det hjärtat uttrycker hos varje kund och förmedla det i underbara, personliga färger och former genom kameralinsen. Hög kvalitets- och servicenivå är grundpelare hos oss och från bemötande till slutresultatet av din porträttbild är du garanterad belåtenhet. Stor respekt och varm vänlighet är att förvänta.

 

Porträttbild som utmärker sig

Varför välja Vy Design? I fotografiska sammanhang beskriver vi oss som följer: Ordet vy betyder utsikt och just det vill Vy Design att din porträttbild samt övriga fotografier på denna webbsida ska visa - Slående utsikt över ett uttrycksfullt formspråk. Utsikt som också innebär framtidsvisioner och drömmar. Vy Designs fotokonst är ämnad att ge betraktaren en upplevelse av stilfull, formstark estetik. Om det så är en porträttbild, ett landskapsfoto, plåtat nära, på avstånd, i perspektiv, panorama, rörelse, stillhet, kanske abstrakt, konkret, i slutändan som kollage eller annat. Gråskalan är en klar favorit men även skarpare kulörer finner sina vägar genom Vy Designs fotografier då och då. Som helhet eller detalj. Vi gör allt med själ och hjärta, vilket syns.

Att beställa sin porträttbild

 

Hur går man då tillväga när man vill få sin porträttbild fotograferad? Jo! Nummer ett: Fundera på vilken bakgrund du helst känner för - grönska, tegelfasad, hav, horisont, blå himmel, timmervägg, graffitibeklädd mur, vit innervägg, faluröd ladugårdsdörr och så vidare. Nummer två: Sänd ett mail till info@vydesign.se och berätta om dig själv samt dina tankar kring projektet. Berätta också hur många bilder du funderar på så ska vi ge dig en prisuppgift därefter. Ifall du önskar hjälp med kläder och frisyr är det något som kan ordnas med lätthet. Vi har goda kontakter med välrenommerade stylister i området som du blir väl bemött av inför ditt fototillfälle. Kontaktuppgifter förmedlas någon vecka innan. Nummer tre: Vi fotar i Umeå med omnejd och åker gärna ut till den plats du befinner dig på och/eller letar upp den bakgrund du önskat. Dagsljus utan alltför stark sol är det bästa ljuset för att din porträttbild ska bli så fin som möjligt, så vi riktar in oss på det och försöker finna en lämplig utomhusstudio när vi bokar tid med dig. På plats är målet att vi ska ha en riktigt trevlig stund och hitta det som är signifikant för just dig och det du vill förmedla. Nummer fyra: Efter fotograferingen bearbetas och finslipas din porträttbild och så ordnar vi sedan tryck av den i valt format samt på önskat material alternativt sänder över en jpeg via mail. Om du valt tryck hämtas den av dig på det aktuella tryckeriet men betalningen sker via oss med swish eller kort. Smidigt och enkelt!

Fler fotografiska uttryck

Är du intresserad av något mer än en unik och personlig porträttbild? Eventuellt ett foto du sett på den här webbsidan eller kanske du vill beställa något nytt? Tveka för all del inte att höra av dig till oss. Vi lovar att du blir riktigt nöjd! Vid nya projekt: Informera oss gärna om stil, känsla och syfte i ditt mail så har vi något att börja den kreativa resan med. Hoppas vi hörs inom kort! Hoj!

bottom of page